Oma Voima™ 2019-09

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Tervetuloa kurssille!

Löydät tämän tekstin alta linkit oppitunneille.

3 kuukauden verkkokurssissa käyt läpi seuraavat viisi osiota kolmen viikon sykleissä:

 1. Välittämisen voima
  Miten kehität resilienssiä eli kykyä selvitä vaikeuksista. Miten kehität myötätuntoa ja itsemyötätuntoa. Mindfulnessin perusteet. Rakkauden kokemuksen vahvistaminen.

 2. Vanhempien voima 1
  Äitisuhde. Perhekonstellaation perustajan Bert Hellingerin mukaan äiti on yhteys elämään – ”menestyksellä on äidin kasvot”. Hyvä yhteys äitiin tuo onnea ja menestystä. Kun äitisuhteemme eheytyy, meihin alkaa virrata voimaa. Saat perusymmärryksen perhekonstellaatiosta ja sen mahdollisuuksista.

 3. Vanhempien voima 2
  Isäsuhde. Isällä on myös suuri vaikutus. Miten selkeytät ja eheytät suhdetta isääsi. Miten annat isälle paikan sydämessäsi. Miten otat vastaan molemmat vanhempasi, hyväksyt heidät sellaisina kuin he ovat, ja saat heidän tukensa taaksesi. Olet vapaa kulkemaan eteenpäin.

 4. Vastuunoton voima
  Miten kehität selkeyttäsi omasta vastuustasi ja muiden vastuista. Selkiytymällä vapaudut ja selkäsi suoristuu – voit katsoa toista ihmistä tasaveroisena, tuomitsematta. Haluat hyvää muille.

 5. Irtipäästämisen voima
  Vain kiitollisuudella ja rakkaudella voit jättää jotain taaksesi. Et pääse mistään eroon, mutta rakkaus vapauttaa. Kiitollisuuden kokeminen. Uusi alku.

Jokaisessa osiossa on selitysvideo, tekstimateriaali ja ohjattuja harjoituksia, joiden kautta voit kokea sekä perhekonstellaation että mindfulnessin parantavan voiman. Saat sähköpostitse linkin uuteen osioon kolmen viikon välein – sinulla on hyvin aikaa tehdä harjoituksia ja työstää itseäsi ennen uutta osiota.

Voit opiskella kurssin asioita silloin kun sinulle sopii – materiaali on käytettävissäsi älypuhelimen, tietokoneen ja tabletin kautta.

Lisäksi kurssilla on oma Facebook-ryhmä, jossa voit halutessasi tutustua muihin osallistujiin ja jakaa kokemuksia. Saat yhteyden myös minuun ja tukea tarvitessasi.

Vaikka itse kurssi kestää kolme kuukautta, materiaali on käytettävissäsi vuoden ajan kurssin aloituksesta lähtien. Voit siis palata siihen ja kerrata.

Jani Roman
Kouluttaja

Jani Roman

Modules