Homo Consciens 2019

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

”Tämä oli niiiin vaikuttava ja yhteyttä luova konstellaatio, että se varmasti elää sisällä pitkään!!!”

Homo Consciens oli kevään 2019 aikana tapahtunut konstellaatioiltojen ja webinaarien sarja, joka avasi todella huimaa ymmärrystä niin meidän ihmisten keskeisiin kysymyksiin kuin konstellaatioon.

Nyt voit katsoa nämä webinaarit ja tulla mukaan tälle uskomattomalle matkalle!

Saat ymmärrystä:

  • maailman polarisaatiosta ja sen taustalla vaikuttavista syistä
  • ilmastonmuutoksesta ja ihmiskunnan haasteesta sen edessä
  • miehen ja naisen välisestä rakkaudesta

Kolmena iltana teimme aivan uskomattomia konstellaatioita, joiden syvällisyys paljastuu vasta pikkuhiljaa. Jokainen osallistuja oli konstellaatioiden jälkeen hiljainen, sillä sanat eivät riittäneet kuvaamaan kokemusta. Se, mitä näimme ja koimme, oli täynnä syvää ymmärrystä ihmisen peruskysymyksistä.

Saimme olla osa maailman ja evoluution liikettä.

Ja tämä välittyy näistä webinaareista! Webinaarien aikana syntyy uudelleen tuo tunnelma ja tuo ymmärrys. Käymme vaihe vaiheelta läpi, miten konstellaatiot etenivät – ja uskon, että myös sinä olet hiljainen sen jälkeen.

Olen syvästi kiitollinen, että voimme tehdä tällaista työtä – ja ensimmäistä kertaa välittää sitä webinaarien avulla niille, jotka eivät paikalle päässeet!

Uskon, että tällä työllä on kauaskantoiset seuraukset.

”Syvästi vaikuttava konstellaatio. Kiitos Jani.”

”Tulee valtavasti kylmänväreitä, VAU!!!!”

”metoo’ta ajatellen minulle kirkastui, että rajoja tärkeämpää on yhteys toiseen ihmiseen. Kun kykenemme yhteyteen, rajat syntyvät samalla eikä niitä tarvitse luoda keinotekoisesti ja luoda ristiriitaa”

Astu systeemisen viisauden maailmaan!

Latinankielinen sana consciens tarkoittaa tietoista, hereillä ja tajuissaan. Se on myös lähellä sanaa conscientia, joka tarkoittaa omaatuntoa (vrt. englanniksi conscience).

Jani Roman
Kouluttaja

Jani Roman

Oppitunnit